تبلیغات
royalkandoo - مصرف لبو موجب كاهش بیماری‌های قلبی می‌شود
 
بهترین و قویترین ماده طبیعی جهان در نزد ما است

مصرف لبو موجب كاهش بیماری‌های قلبی می‌شود

نوشته شده توسط :مهندس معصومی
جمعه 19 آذر 1389-04:06 ب.ظ

یك متخصص تغذیه گفت: لبو حاوی فولاد است كه موجب كاهش بیماری‌های قلبی می‌شود و فشار خون و كلسترول بد را كاهش می‌دهد.

به گزارش سلامت نیوز مریم نجفی افزود: ارتباط مستقیمی بین بیماری‌های قلبی و رژیم غذایی افراد وجود دارد.

وی گفت: هویج ذخیره خوبی از كاروتنوئیدها است كه موجب محافظت بدن در برابر رادیكال‌های آزاد می‌شود و برای افرادی كه در معرض خطر بیماری‌های قلبی قرار دارند مفید است.

این متخصص تغذیه در گفت‌وگو بافارس  افزود: جعفری در كاهش سدیم بالا بسیار مفید است و در برابر آسیب رادیكال‌های آزاد از بدن محافظت می‌كند و مصرف آن موجب كاهش فشار خون بالا می‌شود.

نجفی گفت: لبو (چغندر پخته) حاوی فولاد است كه در كاهش بیماری‌های قلبی ناشی از كاهش هموسیستئن ممكن است كمك كننده باشد.





نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox