تبلیغات
royalkandoo - رس کردن عسل
 
بهترین و قویترین ماده طبیعی جهان در نزد ما است

رس کردن عسل

نوشته شده توسط :مهندس معصومی
چهارشنبه 31 فروردین 1390-04:42 ب.ظ

رس كردن عسل:

رس كردن عسل ها دلیل عدم مرغوبیت عسل نمی باشد و تمامی عسل های طبیعی با توجه به نوع شهد مورد استفاده و دیاستاز موجود در آن دیر یا زود رس می كنند.چنانكه رس عسل اقاقیا می تواند چهار سال طول بكشد بعضی عوامل خارجی می تواند رس كردن عسل را تسریع كند.برای از بین بردن رس عسل كافی است عسل را به طور غیر مستقیم و در آب گرم 65-70 درجه حرارت دهیم.ولی شكرك زدن عسل می تواند دلیل نا مرغوبی عسل باشد. تفاوت عسل رس كرده و عسل شكرك زده در شكل ظاهری آن می باشد بطوریكه عسل رس كرده دارای ظاهری صاف و یكنواخت و در دهان كاملا نرم و بلافاصله آب می شود و بر عكس عسل شكرك زده دارای ظاهری نا صاف و دانه دانه و در دهان كاملا زبر و دیر حل می شود.





نظرات() 


Layla
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 11:39 ب.ظ
I visited multiple web sites except the audio quality for audio songs present at this web site is in fact fabulous.
http://kristinslaugenhaupt.hatenablog.com/entries/2015/08/22
جمعه 22 اردیبهشت 1396 02:25 ب.ظ
I was suggested this web site by my cousin. I
am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about
my trouble. You're wonderful! Thanks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox