تبلیغات
royalkandoo - رس کردن عسل
 
بهترین و قویترین ماده طبیعی جهان در نزد ما است

رس کردن عسل

نوشته شده توسط :مهندس معصومی
چهارشنبه 31 فروردین 1390-03:42 ب.ظ

رس كردن عسل:

رس كردن عسل ها دلیل عدم مرغوبیت عسل نمی باشد و تمامی عسل های طبیعی با توجه به نوع شهد مورد استفاده و دیاستاز موجود در آن دیر یا زود رس می كنند.چنانكه رس عسل اقاقیا می تواند چهار سال طول بكشد بعضی عوامل خارجی می تواند رس كردن عسل را تسریع كند.برای از بین بردن رس عسل كافی است عسل را به طور غیر مستقیم و در آب گرم 65-70 درجه حرارت دهیم.ولی شكرك زدن عسل می تواند دلیل نا مرغوبی عسل باشد. تفاوت عسل رس كرده و عسل شكرك زده در شكل ظاهری آن می باشد بطوریكه عسل رس كرده دارای ظاهری صاف و یكنواخت و در دهان كاملا نرم و بلافاصله آب می شود و بر عكس عسل شكرك زده دارای ظاهری نا صاف و دانه دانه و در دهان كاملا زبر و دیر حل می شود.





نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox